Espressomousse

Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Espressomousse

Den stora smakupplevelsen uppstår i och med att kaffet får ligga och dra i grädden i ett helt dygn. När den mörka chokladens bitterhet möter kaffegräddens lena sötma uppstår ljuv musik.

Espressomousse

Ingredienser

2 portioner
7 g finmalet kaffe (gärna Lavazza Qualità Rossa) (7 g motsvarar ca 2 tsk)
2 1/2 dl vispgrädde
2 ägg
2 msk strösocker
100 g mörk blockchoklad

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jätteuppskattad mousse, men portionsantalet måste vara felinställt. Räcker till mer än det dubbla.

    Anna charlotta

  • Måste grädden stå i kylskåpet ett dygn?

    Hanna

    Hej Hanna! För bästa smakupplevelsen så, ja. Men smakar säkert ok kortare tid också. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Salt kaffekola
    Betyg 3.1 av 5.148 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemmagjord kaffeskrubb
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chokladmousse med kaffe
    Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsinchokladmousse med nötter
    Betyg 3.2 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad