Espressoglass

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Espressoglass

Espressoglass är en härligt god dessert som passar främst vuxna. Servera vaniljglassen, konjaken och den delikata såsen av espressokaffe och kakao i vackra glas med lite läckert havrefras över sig.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Espressoglass

Ingredienser

4 portioner
4   stora kulor god vaniljglass (4 stora kulor motsvarar ca 1/2 liter)
ev 1 msk  konjak

Sås

1 dl  vatten
1 dl  kakao
1 dl  socker
2 tsk  frystorkat espressokaffepulver

Fras

1 1/2 msk  smör
1 dl  havregryn
1 msk  socker
1 tsk  kakao
1 tsk  frystorkat espressokaffepulver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Enkelt, och suveränt gott

Bodel

2004-01-26

Testa liknande recept

Chokladglass med italienska kex
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fras med ingefära
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glace au four med "fluff"
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanel- och honungsbakade äpplen med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Valerios Cassataglass
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgott med nöt- och havresmul
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga