Entrérulle

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
5
Entrérulle

Entrérullar till mingel och välkomstdrink. Blanda en krämig röra på majonnäs, ägghack och räkor smaksatt med pepparrot och bred ut på tunnbröd. Rulla ihop och skär i bitar. Ställ entrérullarna med räkfyllning på ett fat och toppa med stenbitsrom.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Entrérulle

Ingredienser

10 portioner
500 g oskalade räkor
3 kokta kalla ägg
1 1/2 dl majonnäs
3/4 dl finskuren dill
3 - 3 1/2 msk riven pepparrot
salt
peppar
4 skivor mjukt tunnbröd
100 g stenbitsrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Jag tog och värmde vetetortillas lätt och lade på fyllningen plus strimlad kinakål, det blev en härlig " klämma" per skalle (uteslöt stenbitsromen)

Jan

2008-08-23

2006-08-13 EVA JOHANSEN Går rullarna att göra i ordning en vecka innan kalas, frysa in för att sedan tina upp och garnera?

Eva

2006-08-13

Går rullarna att göra i ordning en vecka innan kalas, frysa in för att sedan tina upp och garnera?

Eva

2006-08-13

Testa liknande recept

Tunnbrödssnittar med lax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsnittar med gräslök- och pepparotssmetana
Betyg 3.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Viltskavsrulle
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabburgare och grovt potatismos i tunnbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasvåffla med rensteksröra
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga