Entrérulle
Entrérullar till mingel och välkomstdrink. Blanda en krämig röra på majonnäs, ägghack och räkor smaksatt med pepparrot och bred ut på tunnbröd. Rulla ihop och skär i bitar. Ställ entrérullarna med räkfyllning på ett fat och toppa med stenbitsrom.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996
Ingredienser
10 portioner
500 g oskalade räkor
3 kokta kalla ägg
1 1/2 dl majonnäs
3/4 dl finskuren dill
3 - 3 1/2 msk riven pepparrot
salt
peppar
4 skivor mjukt tunnbröd
100 g stenbitsrom
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tog och värmde vetetortillas lätt och lade på fyllningen plus strimlad kinakål, det blev en härlig " klämma" per skalle (uteslöt stenbitsromen)
Jan
2008-08-232006-08-13 EVA JOHANSEN Går rullarna att göra i ordning en vecka innan kalas, frysa in för att sedan tina upp och garnera?
Eva
2006-08-13Går rullarna att göra i ordning en vecka innan kalas, frysa in för att sedan tina upp och garnera?
Eva
2006-08-13