Entrecôte med söt potatiskross

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
1
Entrecôte med söt potatiskross

Sötpotatishalvor fyllda med stomp som fått härlig smak av rostad paprika, vitlök, gräddfil och citronskal är läckert till både kött, fisk och fågel. Servera till exempel den söta potatiskrossen med lyxig entrecote. En lättfixad middag även om potatisen behöver bakas i ugn i ungefär en timme.

Entrecôte med söt potatiskross

Ingredienser

4 portioner
ca 800 g sötpotatis eller bakpotatis
2 vitlöksklyftor
1 förp grillad paprika (à 200 g)
1 citron
1 kruka bladpersilja
2 dl gräddfil
salt
svartpeppar
ca 500 g skivad entrecôte
2 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Jag smulade lite fetaost på sötpotatisen, de är väldigt gott ihop

Laura

2021-01-11

Näringsvärde per portion

Energi2339 KJ / 560 kCal
Fett30.4 g
Kolhydrater38.1 g
Protein30.6 g

Testa liknande recept

Senapsstekt entrecôte
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Steka entrecôte
Betyg 4.5 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yakiniku med syrliga solrosskott
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad entrecôte
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bräserad ungnötsentrecôte
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga