Entrecôte med örtpotatis och rödbetstzatziki
Grillad entrecôte i riktigt trevligt sällskap! Med kall färskpotatis blandat med dill, citronskal och ärtskott, och en färgstark rödbetstzatziki, blir den här rätten en riktig succé en solig dag.
Ingredienser
4 portioner
Örtpotatis
900 g kokt kall färskpotatis
1 citron
20 g dill
1/2 ask ärtskott (à 100 g)
3 msk olivolja
salt
peppar
Rödbetstzatziki
400 g kokta skalade rödbetor
2 dl yoghurt (10%)
1 vitlöksklyfta
Entrecôte
4 skivor entrecôte
1 påse BBQ allround rub (à 22 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2456 KJ / 588 kCal
Fett27.1 g
Salt0.3 g
Kolhydrater48.7 g
Protein33.1 g
Kommentarer