Enklaste sylten på torkad frukt
Torkade frukter och bär är användbart till mycket. Gott att äta som det är, eller som här, att blötlägga och mixa till en mumsig sylt till gröt, pannkakor eller varför inte ostbrickan. Välj mellan aprikos- eller tranbärssmak, eller blanda dina personliga favoriter!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016
Ingredienser
1 sats
200 g torkade aprikoser (eller tranbär)
honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Energi2465 KJ / 589 kCal
Fett1 g
Salt0.05 g
Kolhydrater124 g
Protein7 g
Kommentarer
Hur länge håller den sig?
Eva
2024-11-29Hej Eva! Den håller upp till en vecka i kylen. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-11-29Jättebra och enkelt. Skall använda detta i vetebröd med kardemumma. På samma sätt som man bakar bullar fast i längd i form
Henriette
2022-04-23