Enkla fisktacos med lime

Gör enkla fisktacos till middag. Med färdiga fiskpinnar behöver du bara hetta upp lite olja i en panna, steka dem gyllene, och under tiden hacka upp grönsaker. En klick gräddfil på toppen, och du har en 10-poängare att servera på middagsbordet!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3017 KJ / 700 kCal
Fett36 g
Salt1.3 g
Kolhydrater64 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
5 stFörstår mig inte på denna sammansättning…alls! Ska man nödvändigtvis äta denna kombo, så använd wraps istället. Då är det lättare att fiska upp alla bitar som annars hamnar över hela tallriken. Sweet & Sour sås funkar bra till eller Remouladsås. Lite dill…o.s.v. men rekommenderar den gör jag inte.
Roy
Enkelt och gott!
Anita
Sjukt gott, det här kommer man äta flera gånger
Elin