Enkel vegansk tacopaj

Betyg 4.5 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Enkel vegansk tacopaj

En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.

Enkel vegansk tacopaj

Ingredienser

4 portioner

Pajdeg

125 g kylskåpskallt mjölkfritt margarin
3 dl vetemjöl
3 msk iskallt vatten

Fyllning

2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
olja (till stekning)
500 g sojafärs
1 msk mald spiskummin
1 tsk mald koriander
4 dl växtbaserad crème fraiche med paprika och chili
1 röd paprika
2 dl majskorn
salt
svartpeppar
1 ask cocktailtomater (à 250 g)

Gör så här

00:30:00
00:10:00
00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Super goda recept på vegansk mat och den pajen är super god

    Sabina

  • Helt ok. Men inget recept jag kommer göra igen.

    Sabina

  • Den blev söt och inte alls som jag tänkt mig. Smaklös. Slängde faktiskt hela pajen efter att ha ätit en portion. Att jag blivit så onöjd med en maträtt från ICA’s alla recept har aldrig hänt innan.

    Louise

Testa liknande recept

  • Vegansk pastasås med champinjoner
    Betyg 4.4 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilihet tomatsås med tofu
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laktosfri matcha latte
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Banangröt med blåbär
    Betyg 4.1 av 5.104 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad