Enkel tacopaj

Har du tacorester över hemma? Perfekt, gör en härligt ostig tacopaj som med färdig pajdeg går supersnabbt att svänga ihop! Blev det dessutom nachochips och färska grönsaker kvar? Toppa gärna pajen med smulade chips och servera med sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Ingredienser
4-6 portioner
1 förp färdig pajdeg (à 250 g)
1 förp majskorn (à 150 g)
500 g tacokryddad stekt kyckling eller valfri kryddad färs
1 strimlad grön paprika
4 dl crème fraiche
1 1/2 dl riven ost
Till servering
gräddfil
Gör så här
00:30:00
00:10:00
00:20:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Detta var gott. Hade dock ingen paprika i eftersom gubben inte tål det. Vår minsting tyckte om det vilket är ett stort plus då han inte äter många rätter.
Camilla
2025-02-25OCH supergött
Cecilia
2024-12-13Superenkelt och gick fort
Cecilia
2024-12-13