Enkel tacopaj
Har du tacorester över hemma? Perfekt, gör en härligt ostig tacopaj som med färdig pajdeg går supersnabbt att svänga ihop! Blev det dessutom nachochips och färska grönsaker kvar? Toppa gärna pajen med smulade chips och servera med sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022
Ingredienser
4-6 portioner
1 förp färdig pajdeg (à 250 g)
1 förp majskorn (à 150 g)
500 g tacokryddad stekt kyckling eller valfri kryddad färs
1 strimlad grön paprika
4 dl crème fraiche
1 1/2 dl riven ost
Till servering
gräddfil
För alla
Kontrollera noga innehållet i kycklingen eller färsen.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av pajdeg, crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pajdeg och byt ut crème fraiche, ost och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Gör så här
Tips
Har du nachochips och färska grönsaker hemma? Toppa gärna pajen med smulade chips och servera pajen med en sallad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lättlagat och jättegott! ❤️
Elena
2024-04-11Smaken blev jättegod och det var lätt att göra, men tyvärr blev den väldigt lös/rinnig. Kanske behöver den längre tid i ugnen?
Eva
2023-11-08Hej Eva! Kul att du tycker om receptet! Eftersom ugnar kan variera en hel del kan det vara så att den behöver lite extra tid i din ugn. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-11-09Super god och enkel 😃
Larisa
2022-09-23