Enkel saltgurka

Grundrecept på saltgurka. Gurka, salt, socker och eventuellt lite dill är det enda som behövs för en snabbsaltad gurka. Enkelt att göra och mycket gott! Perfekt att servera på smörgås, blanda ner i salladen eller som tillbehör till en maträtt.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
13 stSå enkelt och gott. Rose-Marie
Rose-marie
Hur länge håller gurkan i kylen?
Maj-britt
Hej Maj-Britt! En vecka håller den alla gånger. Men längre skulle jag inte våga säga. Då får du nog använda ett riktigt saltgurkerecept. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Så god och så enkel att göra .
Ann
Lätt och gott
Eija
Lite för lite salt.
Constance
Väldigt goda gurkor! Bästa receptet!
Ewa
TOPPEN! Så himla enkelt och så gott! Inget blask med vatten, bara en gurka, en plastpåse, salt, socker och lite dill! Är så tacksam för tipset!
Anna-klara
Det här är ett fantastiskt recept, min mormor lärde mig att snabbsalta gurka på det här sättet.
Tina
Toppen!
Ann-christin
Inget vatten?
Rose marie
Hej Rose Marie! Nej inget vatten, detta är en snabbsaltad gurka. Hoppas du gillar den. Hälsningar Ulrika
ICA-köket