Enkel rabarberpaj med vit choklad

Enklare än så här blir det inte. Med det här snabba receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g
Kommentarer
Det står lite konstigt i receptet. Först ska man fördela socker,mjöl mm sen står det , viktigt att strö över i den ordningen. Fördela och strö över betyder inte samma sak. Så blev lite förvirrad. 😅😆
Lena
2025-06-25Varför krångla till det? Enkelt och GOTT! Kan rekommenderas. : )
Jan-olof
2024-07-09Väldigt god, kommer göra den fler gånger 😊
Sabina
2024-07-03