Enkel rabarberpaj med vit choklad

Enklare än så här blir det inte. Med det här snabba receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g
Kommentarer
34 stDet står lite konstigt i receptet. Först ska man fördela socker,mjöl mm sen står det , viktigt att strö över i den ordningen. Fördela och strö över betyder inte samma sak. Så blev lite förvirrad. 😅😆
Lena
Varför krångla till det? Enkelt och GOTT! Kan rekommenderas. : )
Jan-olof
Väldigt god, kommer göra den fler gånger 😊
Sabina
Jättegod paj. Enkel att göra. Skall testa med äpplen till hösten.
Eva
Jag gillar lata recept Jättegott
Ann-catherine
så enkelt och så gott !
Maria
Väldigt gott och lättlagat!
Marit
Det blev gott! Jag använde veganskt "smör" och uteslöt chokladen. Toppade med sirap. Lättlagat och ingredienser som man ofta har hemma. Sånt gillas!
Catarina
Jag tog honung ist för v choklad. Även cocos. Får vi se hur det blev. (Maizena ist för pot.mjöl.)
Linda
Gott snabbt och enkelt 👌
Eleonor