Enkel japansk kålpannkaka

Snabblagad japansk kålpannkaka som passar perfekt till lunch eller kanske helgens brunch. Toppa den krispigt stekta pannkakan med fräsch salladslök, majonnäs, lite japansk soja samt gärna furikake.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1045 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater15 g
Protein8 g
Kommentarer
15 stNä, återgår till receptet på 'vanlig' Okonomiyaki - det är 100 gånger godare!
Cecilia
Smakade denna rätt första gången på min arbetsplats och fullkomligt älskade rätten! Nu gav jag mig på detta recept och det blev så gott! Tre dubblade ingredienserna så vi kan plocka med oss på utflykten i sommar, lika god varm som rumstemperatur, kommer garanterat höra igen. Jag hade i vitkål, morot och en bit sötpotatis samt bytte ut mjölet mot mandrlmjöl.
Kirsti
En härlig och lättlagad rätt. Lade 3 skivor bacon i botten och stekte långsamt. Mats
Mats
Blev så gott, överraskande gott!
Susanna
Så gott, vegetarian sen 55 år och brukar göra denna. Ibland med lite riven pepparrot i eller kålrot. Toppar med olika bland annat uppvispad creme fraiche och i den finhackad purjolök, lite flingsalt, finhackad saltgurka och lite gräslök. Mumma mums
Mia
Supergott ! Serverade med lite majonnäs i tynde steck, med lite strimlad kyckling på toppen. Jättegod och lättgjord lunch måltid
Susanne
Supergott! Serverade med japansk soja, salladslök, sesamfrön och sirachamajo. Hettan gjorde det verkligen så otroligt gott.
Evelina
Gjorde på palmkål och mangold och toppade med stekt strimlat rökt fläsk. Hade inga sesamfrön men det gick bra ändå😄Gott!!
Birgitta
Finhackade gurka till, blev super. Lätt recept och betyget från familjen blev att det kändes som lyxmat
Sara
Finstrimlade i matberedaren. Gräddade i våffeljärnet.
Lena