Enkel japansk kålpannkaka

Snabblagad japansk kålpannkaka som passar perfekt till lunch eller kanske helgens brunch. Toppa den krispigt stekta pannkakan med fräsch salladslök, majonnäs, lite japansk soja samt gärna furikake.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1045 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater15 g
Protein8 g
Kommentarer
15 stNä, återgår till receptet på 'vanlig' Okonomiyaki - det är 100 gånger godare!
Cecilia
Smakade denna rätt första gången på min arbetsplats och fullkomligt älskade rätten! Nu gav jag mig på detta recept och det blev så gott! Tre dubblade ingredienserna så vi kan plocka med oss på utflykten i sommar, lika god varm som rumstemperatur, kommer garanterat höra igen. Jag hade i vitkål, morot och en bit sötpotatis samt bytte ut mjölet mot mandrlmjöl.
Kirsti
En härlig och lättlagad rätt. Lade 3 skivor bacon i botten och stekte långsamt. Mats
Mats