Mangokyckling
Fräsch, välsmakande och snabblagad kycklinggryta med indiska toner. Med färdig korma matlagningssås går rätten snabbt att laga. Krydda med apelsinsaft och mango chutney. Servera grytan med ris, mango, gurka och salta jordnötter.
Ingredienser
4 portioner
4 port ris (gärna basmati)
1 gul lök
600 g kycklingfilé
1 msk olja
1 apelsin
1 förp Patak's korma matlagningssås (à 450 g)
1 dl mango chutney
Till servering
1 mogen mango
1 gurka
1 dl saltade och rostade jordnötter
1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Näringsvärde för denna rätt?
Linda
2023-10-08Det va jätte gott
Maria
2023-08-28Jag stekte quorn (istället för kyckling) med vitlök och lök och rev även apelsinskal för att ta udden av sötman från chutney (som jag gillar). Eftersom jag tycker om när det är krispigt strösslade jag generöst med hackad gurka och salta cashewnötter vid servering. Supergott!
Maria
2023-08-25