Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Utmanande och välsmakande är receptet på endivesallad, glaserade valnötter och ost. Salladen får här sällskap av smakrik roquefortost, glaserade valnötter och till det en delikat dressing på bladpersilja och vinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Endivesallad, glaserade valnötter och ost

Ingredienser

4 portioner
200 g valnötter
florsocker
olja (till fritering)
1 1/2 dl olivolja
1/2 dl vitvinsvinäger
1 knippe färsk bladpersilja
salt
peppar
4 endiver
100 g roquefortost (eller annan blåmögelost)

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingelas valnötsås
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fyllda tomater och gurkstubbar
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Icli köfte - turkisk kibbeh
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Persiska valnötskakor (Gardi)
Betyg 4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad