Endive- och rödlökssallad

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Endive- och  rödlökssallad

De krispiga endivebladen blandas med färsk persilja och rödlök som fått ligga i en ljuvlig sockerlag. Salladen är tjusig, frisk och idealisk att servera tillsammans med kött eller på buffén.

Endive- och  rödlökssallad

Ingredienser

4 portioner
3 dl  kallt vatten
1 dl  socker
2 dl  ättiksprit (12 %)
2   röda lökar
2   endiver
1/2 dl  grovhackad bladpersilja
2 msk  kallpressad rapsolja
1 tsk  salt
2 krm  grovmalen vit- eller svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
»Syrad« kinakålssallad
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rättika med äpple och senapsfrö
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagd rödlök
Betyg 3.3 av 5.
101 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med rostade solrosfrön
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga