Endive- och rödlökssallad

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Endive- och  rödlökssallad

De krispiga endivebladen blandas med färsk persilja och rödlök som fått ligga i en ljuvlig sockerlag. Salladen är tjusig, frisk och idealisk att servera tillsammans med kött eller på buffén.

Endive- och  rödlökssallad

Ingredienser

4 portioner
3 dl kallt vatten
1 dl socker
2 dl ättiksprit (12 %)
2 röda lökar
2 endiver
1/2 dl grovhackad bladpersilja
2 msk kallpressad rapsolja
1 tsk salt
2 krm grovmalen vit- eller svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ingefärssyltad gurka och rödlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med rostade solrosfrön
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
»Syrad« kinakålssallad
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pickles med torkade lingon
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga