Endive- och apelsinsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Endive- och apelsinsallad

Riktigt fräsch och festlig är denna endive- och apelsinsallad. Med torkade aprikoser och valnötter bjuder salladen på nya spännande smakkombinationer. Servera som förrätt med ett gott bröd eller som middagstillbehör till fisk, kyckling eller kött.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Endive- och apelsinsallad

Ingredienser

4 portioner
3   apelsiner
1   endive
1   kruka rucolasallad
1   huvud lollo rossosallad
1   liten rödlök
1 1/2   torkad, strimlad aprikos
2 msk  valnötskärnor (eller hasselnötskärnor, grovt krossade)
2 msk  olivolja (av god kvalitet)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravlaxrulader
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Röd julesallad
Betyg 4 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pane pecorino
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga