Endive med konjakspastej

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Endive med konjakspastej

Med leverpastej och konjak kan du göra en förrätt som förbluffar dina gäster. Rolig, annorlunda och god - endive med konjakspastej kommer att vara ett kul samtalsämne om vad det är för spännande rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Endive med konjakspastej

Ingredienser

undefined
200 g bredbar leverpastej
1 msk konjak
endiveblad
kärnor från granatäpple

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Endive med konjaksspetsad leverpastej
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paté med svamp och konjak
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad