Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Späda endiveblad fyllda med en blandning av crème fraiche och roquefortost. Toppa med russin kokade i vitt vin och granatäppelkärnor. En perfekt liten rätt att servera på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Ingredienser

16 st
1 dl vitt vin
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk socker
1 dl russin (gärna sultan)
100 g roquefortost eller ädelost
1 dl crème fraiche
1 granatäpple
16 späda endiveblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Två sorters majonnäs
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad