Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Späda endiveblad fyllda med en blandning av crème fraiche och roquefortost. Toppa med russin kokade i vitt vin och granatäppelkärnor. En perfekt liten rätt att servera på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Ingredienser

16 st
1 dl  vitt vin
1/2 dl  vitvinsvinäger
1 msk  socker
1 dl  russin (gärna sultan)
100 g  roquefortost eller ädelost
1 dl  crème fraiche
1   granatäpple
16   späda endiveblad

För alla

Gluten och äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ, t ex mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost och laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Två sorters majonnäs
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga