Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Späda endiveblad fyllda med en blandning av crème fraiche och roquefortost. Toppa med russin kokade i vitt vin och granatäppelkärnor. En perfekt liten rätt att servera på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Ingredienser

16 st
1 dl vitt vin
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk socker
1 dl russin (gärna sultan)
100 g roquefortost eller ädelost
1 dl crème fraiche
1 granatäpple
16 späda endiveblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nyttig frukost och Powerdrink
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga