Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

0
0
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Späda endiveblad fyllda med en blandning av crème fraiche och roquefortost. Toppa med russin kokade i vitt vin och granatäppelkärnor. En perfekt liten rätt att servera på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple

Ingredienser

16 st
1 dl vitt vin
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk socker
1 dl russin (gärna sultan)
100 g roquefortost eller ädelost
1 dl crème fraiche
1 granatäpple
16 späda endiveblad

För alla

Gluten och äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ, t ex mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost och laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer