Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple
Späda endiveblad fyllda med en blandning av crème fraiche och roquefortost. Toppa med russin kokade i vitt vin och granatäppelkärnor. En perfekt liten rätt att servera på buffébordet.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009
Ingredienser
16 st
1 dl vitt vin
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk socker
1 dl russin (gärna sultan)
100 g roquefortost eller ädelost
1 dl crème fraiche
1 granatäpple
16 späda endiveblad
För alla
Gluten och äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ, t ex mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ, t ex mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost och laktosfri crème fraiche.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer