Goda enchiladas med grön fyllning av spenat, timjan, purjolök, champinjoner och crème fraiche. Dessa goda rullar av tortillabröd gratineras i ugn och serveras med körsbärstomater.
Ingredienser
4 portioner
1
purjolök
500
g
färsk spenat
200
g
champinjoner
1
msk
olja
1
tsk
timjan
1
tsk
salt
1
krm
peppar
1
dl
crème fraiche
1/2
dl
vatten
4
stora tortillabröd (4 stora motsvarar 8 mindre)
1 - 2
dl
riven ost
För alla
Äggfri. Gör glutenfri: byt till glutenfria tortillabröd. Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och uteslut osten eller bred resten av crème fraiche alternativet över tortillarullarna. Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Kommentarer