Enchiladas BBQ Vego

Betyg 2.9 av 5.
64 personer har röstat
1Klimatsmart
Enchiladas BBQ Vego

Här bjuds det på enchiladas med en härlig vegetarisk fyllning. Aubergine som rostas i ugnen tillsammans med vitlök och kanel kombineras med en krämig röra på bl.a. champinjoner, purjolök, sojabitar och cottage cheese. Toppa din enchilada med riven ost och gratinera i ugnen. Smaklig måltid!

Enchiladas BBQ Vego

Ingredienser

4 portioner

Aubergine

1/2   aubergine
1 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta (riven)
1 tsk  kanel
salt

Enchilada

200 g  champinjoner
150 g  purjolök
1 msk  olivolja
1   paket sojabitar
1 tsk  paprikapulver
100 g  cottage cheese
8   tortillabröd
1 dl  riven ost (gärna cheddar)

Sallad

1   kruka koriander
50 g  blandad sallad
saft från 1/2   lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
64 personer har röstat

Kommentar

Gott och krämigt. Tog extra mycket paprikapulver för extra drag.

Emmy

2016-03-16

Näringsvärde per portion

Energi2459 KJ / 588 kCal
Fett29 g
Salt2.72 g
Kolhydrater54 g
Protein23 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Enchiladas med spicy tomat- och kikärtsröra
Betyg 3.6 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jills cottage cheese à la Malta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga