Eldig räkcocotte med pepparrot

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Eldig räkcocotte med pepparrot

Den här eldig räkcocotten kommer att bli en fröjd att duka fram och förtära på din grillmiddag. En optimal kombination bestående av lyxiga räkor, fänkål och äpple ackompanjeras med körvel, flingsalt och smör och toppas med het färskriven pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Eldig räkcocotte med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
500 g stora räkor med skal (helst storlek 50/70)
1/2 fänkål
1 äpple
2 msk riven pepparrot
40 g smör
1/2 kruka körvel
1 tsk flingsalt
1 krm vitpeppar

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

  • Rimmad torsk med betor och körvel
    Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotsolja
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Syrlig fänkålssallad med pepparrot
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad