Eivors syltade squash och paprika

Eivors underbara recept passar utmärkt som komplement och smaksättare till många olika maträtter. De syltade squash- och paprikabitarna får en härlig konsistens och ljuvlig smak när du kokar dem i lagen bestående bland annat av senap och gurkmeja.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 1 sats.
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
17 stKommer tyvärr inte att göra detta recept igen. Detta recept passade tyvärr inte mig då jag tycker att andelen ättika är för hög i förhållande till mängden vatten. Har spätt med vatten och socker för att få till det på ett godare sätt.
Johanna
Underbart gott
Jeanette
Fantastiskt god, kommer göra många ggr, tack för ett fint recept.
Margareta
Gjort denna i flera gånger nu , Så god till det mesta , fast jag tillsatte lite vitlök och chili i min.
Carina
Precis så gott som alla andra skrivit. Kommer göra det fler gånger. Stina
Stina
GOTT
Lainy
Så otroligt gott! Frisk smak som passar till det mesta och ett jättebra sätt att ta vara på alla grönsaker!
Anna
Jätte gott
Jurga
Otroligt gott, så det blir en omgång till. Tack för detta recept.
Ann-christin
Varför ska man ha det i saltvatten över natten? 😊
Ann-christin