Dumplingssallad med sojamajonnäs

En fräsch och smakrik sallad med asiatiska toner. Den krispiga kålen och de söta morötterna möter den umamirika sojamajonnäsen och de ångkokta dumplingsen i en perfekt balans. Toppa med saltade jordnötter och koriander.

Ingredienser
4 portioner
Sallad
400 g morötter (400 g motsvarar ca 4 st)
1/2 rödlök
400 g spetskål eller vitkål
Dressing
4 påsar dippsås (som medföljer dumplings)
1 lime (saften)
1/2 msk fisksås
1 vitlöksklyfta
Sojamajonnäs
1/2 dl majonnäs
1 msk japansk soja
Dumplings
2 förp frysta dumplings (à 320 g)
2 msk rapsolja
1 dl vatten
Topping
1 dl saltade jordnötter
1 kruka koriander
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stVäldigt gott! Vi kommer laga igen. /Susanna
Johanna
Jättegott!!!! Det här kommer jag göra fler gånger. Kanske att man kunde addera lite glasnudlar, men absolut inte nödvändigt.
Linda
Jag saknar näringsuträkningen. Kan ni lägga ut det?
Linda
Jättegott! Kommer vi laga igen.
Lisa
Kanon! Det blir riktigt gott, och lättlagat är ett plus
Elin
Aldrig varit med om att det medföljer dippsås. Ska man bara köra soja istället eller hur ska man gå tillväga?
Josef
Hej Josef! I ICAs 320 g så medföljer det dippsås. Det går utmärkt att använda 3 msk japansk soja och 1/2 msk olja. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Verkligen gott! Kommer göra det flera gånger.
Elin