Dumplingssallad med sojamajonnäs

En fräsch och smakrik sallad med asiatiska toner. Den krispiga kålen och de söta morötterna möter den umamirika sojamajonnäsen och de ångkokta dumplingsen i en perfekt balans. Toppa med saltade jordnötter och koriander.

Ingredienser
4 portioner
Sallad
400 g morötter (400 g motsvarar ca 4 st)
1/2 rödlök
400 g spetskål eller vitkål
Dressing
4 påsar dippsås (som medföljer dumplings)
1 lime (saften)
1/2 msk fisksås
1 vitlöksklyfta
Sojamajonnäs
1/2 dl majonnäs
1 msk japansk soja
Dumplings
2 förp frysta dumplings (à 320 g)
2 msk rapsolja
1 dl vatten
Topping
1 dl saltade jordnötter
1 kruka koriander
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stVäldigt gott! Vi kommer laga igen. /Susanna
Johanna
Jättegott!!!! Det här kommer jag göra fler gånger. Kanske att man kunde addera lite glasnudlar, men absolut inte nödvändigt.
Linda
Jag saknar näringsuträkningen. Kan ni lägga ut det?
Linda