Dubbla ost- och köttfärsbiffar
Dubbla ost- och köttfärsbiffar är en ny sorts biffar med timjan, purjolök och köttfärs. Lägg tomatbitar på biffarna och servera med timjanpotatis och broccoli.
Ingredienser
4 portioner
10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 750 g)
2 msk olja
1 tsk salt
1 tsk timjan
10 cm purjolök
2 dl mjukost med skinksmak
500 g köttfärs
2 tomater
1 msk olja
1/2 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag kryddade färsen nästan som vanligt (lite försiktigt! med salt) och hade också i ett ägg som gjorde att det inte var några problem att få biffarna att hålla ihop.
Christina
2006-04-08väldigt gott blev det, bladade även jag ut smeten med lite vällda harregryn.
Pontus
2006-03-31Med en mager mjukost (4%) så är det ett bra alternativ även för kalorijägare...
Agnetha
2005-09-20