Drinktilltugg à la Fryksås

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Drinktilltugg à la Fryksås

Mumsiga drinktilltugg på rökt fisk och en ljuvlig aioli som du lägger upp på ett hårt tunnbröd. Mixa aiolin och bred den på tunnbrödet. Fördela fiskbitarna och dekorera med dillkvistar och rucola. Voilà!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Drinktilltugg à la Fryksås

Ingredienser

4 portioner
4 bitar rökt fisk (à 25 g) t ex lax, makrill eller böckling
4 små bitar hårt tunnbröd
4 dillkvistar
några rucolablad

Aioli

2 rumsvarma äggulor
2 dl rapsolja
1/2 dl vinäger
2 små vitlöksklyftor
1 dl finhackad dill
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Grillad makrill med potatissallad
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnbröd med makrill och gurka
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Frisé azur med rökt fisk
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jämtländsk wrap
    Betyg 2.9 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klockargårdens knaperstekta abborre
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad