Dragonbräserat kycklingbröst och purjolök
Dragonbräserat kycklingbröst och purjolök är en smakrik och aptitlig middagsrätt. Bräsera kycklingen och purjon i olja och vatten i en upphettad kastrull i ugnen. Smaksätt med färsk dragon, vitlök och citron och servera med ris eller potatis. Gott!
Ingredienser
4 portioner
400 g purjolök
500 g kycklingbröst
2 kvistar dragon
2 msk olivolja
salt
peppar
rivet skal av 1/2 citron
2 vitlöksklyftor
1/2 dl vatten
Till servering
potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ett av det bästa jag har ätit MEN DET TOG CA:2 TIMMAR I UGNEN....... Mycket besviken på tidsanvisningen.
Christer
2008-04-20Bland det godaste jag har ätit .I receptet stod det 15-20 mimuter i ugn men i verklighet tog det över 2 timmar i ugnen.
Lena-maria
2008-04-20