Dopp i grytan

Har du massa härligt skinkspad kvar efter du köpt eller kokat julskinkan? Då kan du koka dopp i grytan genom att koka ihop ditt doppspad och ev smaksätta med lite söt julöl före du låter vörtbröd ligga och dra. Servera din dopp i grytan med smör, julskinka och gärna ett mörkt öl.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stKan också tillägga att vi inte använder vörtbröd utan bakar ett rågbröd till som är ganska torrt så det suger åt sig mycket doppespad 🥰
Bo
Brukar inte ha öl i men däremot kokas både fläsk och nötkött i samma spad som skinkan. 2 rejäla köttbitar att ha dom tilltugg är helt underbart samt då julkorv som också kokat med den sista halvtimmen 👌🏼
Bo
Börja såsom en del andra affärer sälja dopp spad i förpackning. Man köper färdigkokt. Och då finns ju inget spad. Så. Till nästa år hoppas jag ni löst det här i Olofström 👍. Mvh. Och god jul. Torbjörn
Torbjörn