Dinkel- och rågknäcke med frön

Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Dinkel- och rågknäcke med frön

Med dinkel- och rågmjöl får du ett nyttigt bröd. Lägg också till solrosfrön och du har ett komplett och mycket gott bröd. Brödet ger verkligen den härliga känslan av lantligt och hemlagat.

Dinkel- och rågknäcke med frön

Ingredienser

32 bitar
3 dl fint rågmjöl
3 dl siktat dinkelmjöl
1 dl solrosfrön
1 msk brun farin
1 tsk salt
2 1/2 dl vatten

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Väldigt gott!

    Rebecka

  • Ett supergott bröd som jag kommer att baka många ggr.

    Marita

Testa liknande recept

  • Grytbröd
    Betyg 4.8 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade parmesanbröd
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Victorias dinkelbaguetter
    Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surdegsgrund på rågmjöl
    Betyg 3.9 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Surdegsformbröd
    Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad focaccia
    Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad