Dim Sum

Betyg 2.8 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dim Sum

Goda knyten som innehåller kyckling, purjolök och sesamolja. Knytena ångkokas och får en god och lätt känsla. En god sojasås med sesamfrön, kajennpeppar och sirap är ett suveränt tillbehör!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Dim Sum

Ingredienser

4 portioner
32 Dim Sum-plattor (kallas även för gyoza-plattor, finns att köpa i affärer med välsorterad asiatisk avd.)

Färs

2 kycklingfiléer
2 msk finhackad purjolök
2 msk sesamolja
1 tsk vitpeppar
1 msk japansk soja

Man du- sås

4 msk japansk soja
2 tsk sesamolja
2 msk ättiksprit
4 msk ljus sirap
2 tsk kajennpeppar
1 tsk rostade sesamfrön

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ångkokta dumplings
    Betyg 2.8 av 5.291 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Katsu chicken dumplings
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Soup dumplings Xiaolongbao
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära
    Betyg 4.7 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Edamamebönor med sesam och soja
    Betyg 4.8 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad