Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa är perfekt söndagsmat. Färsk dill och dillfrön ger köttet mustig smak och rödbetorna blandas med lök och quinoa till matig sallad. Pepparrotsdressing gjord på smetana, färsk pepparrot och dijonsenap förhöjer smaken på den dillstekta lammrostbiffen.

Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Ingredienser

4 portioner
6 normalstora rödbetor (6 motsvarar ca 500 g)
1 silverlök
4 port quinoa eller couscous
1 romansallad
salt
svartpeppar

Lammrostbiff

1 kruka dill
1 msk dillfrö
ca 600 g lammrostbiff
2 msk olivolja
salt
svartpeppar

Pepparrotsdressing

2 msk riven färsk pepparrot
2 dl smetana
2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3131 KJ / 748 kCal
Fett38.1 g
Kolhydrater24.8 g
Protein46.6 g

Testa liknande recept

  • Koka quinoa
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grymt god gröt
    Betyg 2.6 av 5.178 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Quinoa med blåbär och mandlar
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad