Dillpotatis med hokifilé
![Dillpotatis med hokifilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Lättlagad dillpotatis med hokifilé är en angenäm smakupplevelse. Med få och enkla ingredienser skapar du en härlig middagsrätt. Passar utmärkt att servera med kokt blomkål.
![Dillpotatis med hokifilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g hokifilé eller annan valfri fisk
12 medelstora potatisar
1 lök
1 msk smör eller margarin
2 1/2 dl matlagningsgrädde
salt
vitpeppar
2 tsk majsstärkelse
1/2 dl hackad dill
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre- eller sojabaserat gräddalternativ.
Gör så här
Tips
Om du följer detta recept, uppfyller rätten kriterierna för nyckelhålsmärkningen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer