Dillkaviarfyllda spättarullar

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
3
Dillkaviarfyllda spättarullar

Dillkaviarfyllda spättarullar är ett lyxigt och smakrikt fiskrecept. Spättafiléerna får en ägg-, kaviar- och dillfyllning inlindade i sig innan filéerna serveras med ris och broccoli.

Dillkaviarfyllda spättarullar

Ingredienser

4 portioner
1 pkt djupfrysta rödspättafiléer (à 400 g)
2 ägg
1/2 dl dillkaviar
1 krm vitpeppar
2 msk vetemjöl
1 dl grädde
2 1/2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 msk pressad saft av citron
2 msk hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

God vardagsmat med få ingredienser. Hade ingen dillkaviar hemma, men använde vanlig och blandade i lite färsk dill istället. Hade i 2,5 dl Milda mat&visp och ökade mängden mjöl till 3 msk. Såsen var ju nästan det godaste av allt, så det var tur att jag gjorde mer av den! Serverade med broccoli och kokt Marilyn-potatis, det passade utmärkt till.

Marie

2012-10-24

God och smidig vardagsmat som sköter sig själv i ugnen. De flesta av ingredienserna har man ju hemma. Bytte grädden mot mellanmjölk och creme fraiche. Gott även i lunchlådan!

Cecilia

2007-04-11

gott men jag dubblade mängden på såsen.

Malin

2006-06-27

Testa liknande recept

Spätta med dill- och citronsås
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt spätta med äggsås
Betyg 2.8 av 5.
88 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta meunière med oliver och salvia
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta meunière med dill- och romsås
Betyg 3.1 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjovisspätta med dillroyal
Betyg 3.4 av 5.
57 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxfärserad rödspättafilé i vitvinssås
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga