Dillfisk med tapenade

Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Dillfisk med tapenade

Förtjusande foliepaket fyllda med hokifilé, potatis, tomater, dill och tapenade. Ett paket fullt av ljuvliga dofter och smaker. Till din dillfisk serverar du kokt broccoli.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Dillfisk med tapenade

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst hokifilé
600 g kokt potatis
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 dl tapenad
2 tomater
2 msk fryst, hackad dill
broccoli

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Om man bara skär den tinade fisken, alt delar upp i filéer, blir den klar i tid. Jättegott! Tonåringen som avskyr både fisk och potatis erkände att det var gott!

    Sara

  • Trots att fisken var tinad innan så blev den inte klar på angiven tid. Jag höjde då värmen och hade fisken inne i ugnen ca 60 minuter. God när den väl blev färdig...

    Emma

  • Jag hade nog fisken i ugnen ca, 2 tim. Mycket gott resultat.

    Ann-mari

  • Bortsett från att det tog ca 25 minuter längre i ugnen än vad som var utsatt, så tyckte jag att det smakade riktigt bra. Kan definitivt tänka mig att laga den här rätten igen.

    Niklas

  • Följde receptet efter anvisningarna förutom att jag kokade potatisen för sig. Har ni överhuvud taget provlagat receptet. Efter 20 minuter i ugnen var fisken fortfarande frusen i mitten. Dåligt!

    Emanuel

  • Jag är böjd att hålla med. Dessvärre hann jag inte läsa Henriks kommentar innan det var försent så det blir ingen kvällsmat till familjen.

    Sofia

  • Det var det sämsta recept jag varit med om. Fredagsmiddagen blev aldrig färdig med den där folien över. Det slutade med att vi fick åka och köpa pizza. Tack Buffé. Not!

    Henrik

Testa liknande recept

  • Fiskgratäng med broccoli och dragon
    Betyg 3.8 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad