Dillfisk med tapenade

Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Dillfisk med tapenade

Förtjusande foliepaket fyllda med hokifilé, potatis, tomater, dill och tapenade. Ett paket fullt av ljuvliga dofter och smaker. Till din dillfisk serverar du kokt broccoli.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Dillfisk med tapenade

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst hokifilé
600 g kokt potatis
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 dl tapenad
2 tomater
2 msk fryst, hackad dill
broccoli

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Om man bara skär den tinade fisken, alt delar upp i filéer, blir den klar i tid. Jättegott! Tonåringen som avskyr både fisk och potatis erkände att det var gott!

    Sara

  • Trots att fisken var tinad innan så blev den inte klar på angiven tid. Jag höjde då värmen och hade fisken inne i ugnen ca 60 minuter. God när den väl blev färdig...

    Emma

  • Jag hade nog fisken i ugnen ca, 2 tim. Mycket gott resultat.

    Ann-mari

Testa liknande recept

  • Thaigryta med hoki och grönsaker
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad