Dillbakad lax med haricots verts
Den här trevliga laxrätten får en kräm av crème fraiche, dijonsenap och dill på toppen innan den sätts in i ugnen. Den dillbakade fisken serveras med pressad potatis, haricots verts och citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2012
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
4 port laxfilé (à 125 g)
1 kruka dill
1 dl lätt crème fraiche
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
125 g haricots verts (bönor)
1/2 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt gott.
Britt-marie
2014-11-14Hej Kali! Dessa ingredienser ska inte vara med alls i detta recept. Vi har gjort lite förändringar. Lycka till!
Redaktionen
2014-10-21Antingen är jag blind eller så framgår det inte hur mycket rödlök och socker det ska vara i. Ingredienserna nämns i receptet men jag hittar dem inte i listan över ingredienser.
Kali
2014-10-16