Dessert d'été (sommardessert)

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Dessert d'été (sommardessert)

Lättlagat och gott recept på en fransk sommardessert med melon, jordgubbar, socker, rött vin och mynta. Låt denna Dessert d'été stå ett tag innan du serverar som efterrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Dessert d'été (sommardessert)

Ingredienser

4 portioner
2   små gula meloner
1 kg  jordgubbar
3 msk  socker
5 dl  rött vin
15   färska myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färsk frukt med lime och mynta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lime- och myntamarinerade frukter
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Prosciutto e melone
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad med kanelcottage cheese
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melon med honungsyoghurt
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melonsorbet
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga