Den gyldene fredens gubbröra
![Den gyldene fredens gubbröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142323/cf_259/den_gyldene_fredens_gubbrora.jpg)
Klassisk och delikat är Den gyldene fredens gubbröra. Perfekt nattmacka med kavring eller annat krispigt bröd. Med hackade ägg, len ansjovis och kaviar får du en delikat och festlig gubbröra.
![Den gyldene fredens gubbröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142323/cf_259/den_gyldene_fredens_gubbrora.jpg)
Ingredienser
4 portioner
6 hårdkokta ägg
5 ansjovisfiléer
2 msk smörgåskaviar
1/2 finhackad rödlök
1 äggula
1 msk finhackad gräslök
Till servering
4 skivor kavring
4 äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska man ha en äggula i själva äggröran eller bara ovanpå?
Magnus
2018-12-15Hej Magnus! De kokta äggen ska hackas ner i röran. Sen toppa med en äggula. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-17Jag brukar hoppa över äggulan överst. Ett salladsblad på smörgåsen piffar till det ytterligare. Jättegott!
Mirjam
2006-06-08Solen lyser det är sommar då är detta som en skänk från gudarna
Gunnar
2005-06-19