Den gyldene fredens gubbröra
Klassisk och delikat är Den gyldene fredens gubbröra. Perfekt nattmacka med kavring eller annat krispigt bröd. Med hackade ägg, len ansjovis och kaviar får du en delikat och festlig gubbröra.
Ingredienser
4 portioner
6 hårdkokta ägg
5 ansjovisfiléer
2 msk smörgåskaviar
1/2 finhackad rödlök
1 äggula
1 msk finhackad gräslök
Till servering
4 skivor kavring
4 äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska man ha en äggula i själva äggröran eller bara ovanpå?
Magnus
2018-12-15Hej Magnus! De kokta äggen ska hackas ner i röran. Sen toppa med en äggula. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-17Jag brukar hoppa över äggulan överst. Ett salladsblad på smörgåsen piffar till det ytterligare. Jättegott!
Mirjam
2006-06-08Solen lyser det är sommar då är detta som en skänk från gudarna
Gunnar
2005-06-19