Klassisk och delikat är Den gyldene fredens gubbröra. Perfekt nattmacka med kavring eller annat krispigt bröd. Med hackade ägg, len ansjovis och kaviar får du en delikat och festlig gubbröra.
Ingredienser
4 portioner
6
hårdkokta ägg
5
ansjovisfiléer
2
msk
smörgåskaviar
1/2
finhackad rödlök
1
äggula
1
msk
finhackad gräslök
Till servering
4
skivor kavring
4
äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
105
4 st
Kommentarer
Magnus
2018-12-15
Ska man ha en äggula i själva äggröran eller bara ovanpå?
Redaktionen ICAse
2018-12-17
Hej Magnus!
De kokta äggen ska hackas ner i röran. Sen toppa med en äggula. Hälsningar Michelle
Mirjam
2006-06-08
Jag brukar hoppa över äggulan överst. Ett salladsblad på smörgåsen piffar till det ytterligare. Jättegott!
Gunnar
2005-06-19
Solen lyser det är sommar då är detta som en skänk från gudarna
Kommentarer
Magnus
2018-12-15Ska man ha en äggula i själva äggröran eller bara ovanpå?
Redaktionen ICAse
2018-12-17Hej Magnus! De kokta äggen ska hackas ner i röran. Sen toppa med en äggula. Hälsningar Michelle
Mirjam
2006-06-08Jag brukar hoppa över äggulan överst. Ett salladsblad på smörgåsen piffar till det ytterligare. Jättegott!
Gunnar
2005-06-19Solen lyser det är sommar då är detta som en skänk från gudarna