Den här fruktpajen kommer förmodligen att bli den godaste du ätit. Krispig pajdeg tillsammans med trevliga frukter, till exempel persika eller nektarin, täcks av en krämig fyllning baserad på crème fraiche.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche. Servera med laktosfritt tillbehör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Välj mjölkproteinfritt tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det blev en mycket god persikopaj men den blev lite för söt, nästa gång minskar jag på sockret och möter upp med mer creme fraiche!
Magdalena
2021-08-14Mycket god
Marie
2020-04-26Detta är helt klart i topp 5 av de godaste pajer jag smakat. Använde . Förgräddade skalet lite extra tills det nästan blev lite gyllenbrunt. Jag skållade de (mogna Victoria-) plommonen efter att jag delat och kärnat ur dem då jag inte gillar skalet. Tror faktiskt att det även gjorde pajen lite saftigare? Gårdagens paj tog slut direkt så nu är jag igång med en ny..! Testa - du blir inte besviken.
Jessica
2016-09-02