Danska Limfjordsostron

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Danska Limfjordsostron

Inte alltför avancerat kan du själv tillaga lyxiga ostron. Gör en vitvinssås av schalottenlök, vitlök och timjan. Komplettera rätten med härlig smak av fänkål och lakrits innan du slutligen tillsätter ostronen.

Danska Limfjordsostron

Ingredienser

2 portioner
4   ostron alt Bretagneostron

Sås

1/2   finhackad schalottenlök
smör till stekning
1   finhackad vitlöksklyfta
timjan
1/2 dl  vitt vin
2 dl  grädde

Syltad fänkål

1   liten fänkål
olivolja till stekning
salt och peppar
pastis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skaldjursgryta med rotfrukter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vindoftande tagliatelle med räkor och dill
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåmusslor med vita bönor, vitlök och rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Smörrebröd med ägg och fänkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostron mignonette
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ostron med gurka och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga