Currymusslor

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Currymusslor

Blåmusslor frästa i smör, kokta i vitt vin och smaksatta med curry - en utsökt lättare middag eller en festlig förrätt. Servera currymusslorna med rykande varm baguette eller som i Belgien, där kokta musslor är nationalrätt, med pommes frites.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 kg blåmusslor (kontrollera att alla skal är slutna)
3 schalottenlökar
100 g smör
1 krm curry
2 dl vitt vin

Till servering

pommes frites eller baguette

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Moules frites
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Moules à la crème
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Musslor »samfaina«
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ångkokta musslor med körvel
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinkokta musslor med majonnäs
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad