Currymusslor

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Currymusslor

Blåmusslor frästa i smör, kokta i vitt vin och smaksatta med curry - en utsökt lättare middag eller en festlig förrätt. Servera currymusslorna med rykande varm baguette eller som i Belgien, där kokta musslor är nationalrätt, med pommes frites.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996

Currymusslor

Ingredienser

4 portioner
2 kg blåmusslor (kontrollera att alla skal är slutna)
3 schalottenlökar
100 g smör
1 krm curry
2 dl vitt vin

Till servering

pommes frites eller baguette

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Moules frites
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Moules à la crème
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåmusslor kokta i öl
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Musslor »samfaina«
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassiska vinkokta musslor
Betyg 4.1 av 5.113 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ångkokta musslor med körvel
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad