Cubanska köttbullar
Smakrika cubanska köttbullar tillagade av blandfärs, lök, chilipeppar, kapris och senap. Till de cubanska köttbullarna serveras en delikat sås av tomatpuré, ketchup, vitlök och paprika. Servera köttbullarna med ris eller kokt potatis.
Ingredienser
4 portioner
500 g blandfärs
2 msk finhackad lök
1 tsk chilipeppar (finhackad eller efter behag)
2 ägg
1 dl mjölk
1 msk senap
2 msk kapris (finhackad)
salt
peppar
1 dl skorpmjöl
2 msk olja
Sås
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
1 gul paprika
1 msk olivolja
2 dl vitt vin
1 dl tomatpuré
1 dl ketchup
1 msk strösocker
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Coolt att göra mat med olika teman som här; köttbullar från Cuba. Varför inte prova Taco från Ryssland...
Johan
2004-06-10