"Crunchig" Camembert

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
"Crunchig" Camembert

Ett lyxigt och lättlagat recept på en vuxen dessert med camembert och hjortronsylt. Du gör efterrätten av bland annat mandelspån, persilja, smör och camembert. Stiligt och otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

"Crunchig" Camembert

Ingredienser

6 portioner
1 skiva vitt formbröd
2 msk mandelspån
1 kruka persilja
2 msk smör
2 krm salt
1/2 krm peppar
1 hel, rund och rumsvarm Camembert (à 250 g)

Till servering

hjortronsylt eller rårörda lingon eller mixade, passerade hjortron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varmrökt lax med mandel- och citronströssel
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glace au four med hallon
Betyg 4.1 av 5.
39 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnskyckling med lök, aprikoser och mandel
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ajo blanco
Betyg 2.6 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga