"Crunchig" Camembert

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Crunchig" Camembert

Ett lyxigt och lättlagat recept på en vuxen dessert med camembert och hjortronsylt. Du gör efterrätten av bland annat mandelspån, persilja, smör och camembert. Stiligt och otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

"Crunchig" Camembert

Ingredienser

6 portioner
1 skiva vitt formbröd
2 msk mandelspån
1 kruka persilja
2 msk smör
2 krm salt
1/2 krm peppar
1 hel, rund och rumsvarm Camembert (à 250 g)

Till servering

hjortronsylt eller rårörda lingon eller mixade, passerade hjortron

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varma krustader med brie och hjortron
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Glace au four med hallon
    Betyg 4.1 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ajo blanco
    Betyg 2.6 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hyvlade pepparkakor
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Choklad- och mandeltårta
    Betyg 3.3 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad