Cruditésallad med rostade rotfrukter

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Cruditésallad med rostade rotfrukter

Cruditésallad med rostade rotfrukter tillsammans med fänkål, spenat och äpplen är en riktigt fräsch sallad som passar både som tillbehör eller ensam rätt med bröd.

Cruditésallad med rostade rotfrukter

Ingredienser

6 portioner
2   fänkål
2   röda äpplen
65 g  färsk spenat
1 msk  pressad citronjuice
3 msk  olivolja
salt och peppar

Rostade rotfrukter

6   potatisar
3   morötter
2   palsternackor
2 msk  rapsolja
salt och svartpeppar
2 tsk  torkad timjan

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi906 KJ / 217 kCal
Fett11 g
Salt0.07 g
Kolhydrater26 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Helstekt mandelkyckling med citron och honung
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räksoppa med fänkål
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fänkålssting- Juice med smak av fänkål och gurka
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lammgryta från Östanviks gård
Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skaldjursgryta med rotfrukter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga