Crostini med parmesan och ruccola

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crostini med parmesan och ruccola

Crostini med parmesan och ruccola är perfekt att servera som en aptitretare i väntan på maten. Du skivar en baguette tunt och bakar den knaprig i ugnen. Flingsalt är smakfullt här.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Crostini med parmesan och ruccola

Ingredienser

4 portioner
1/2 baguette
3 msk olivolja
flingsalt
2 påsar rucolasallad (à 70 g)
3 msk olivolja
50 g hyvlad parmesan
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Biffsallad
    Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med avokado och rökt lax
    Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med getoströra & fikon
    Betyg 3.4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad