Crostini med hummus, spenat och vitost

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Crostini med hummus, spenat och vitost

Nittiotalet ringde och ville ha sin förrätt tillbaka: krispiga crostinis fyllda med hummus, spenat och vitost. En riktigt tidlös favorit som alltid går hem.

Crostini med hummus, spenat och vitost

Ingredienser

30 st
1   schalottenlök
1 msk  olivolja
ca 100 g  färsk spenat
salt
svartpeppar
100 g  vitost i tärningar
125 g  hummus
30   crostini
1   kruka mynta

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: uteslut crostini och välj gutenfria små kex.
Gör laktosfri: uteslut vitost och välj latosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut vitost och välj tofu.

Näringsvärdet är beräknat per crostini.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi127 KJ / 31 kCal
Fett2 g
Salt0.11 g
Kolhydrater1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Crostini med tapenadedip
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med ricotta
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Oliv- & körsbärscrostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingcrostini med fikonmarmelad
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkcrostini med koriandermajo
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga