Crostini med hummus, spenat och vitost

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Crostini med hummus, spenat och vitost

Nittiotalet ringde och ville ha sin förrätt tillbaka: krispiga crostinis fyllda med hummus, spenat och vitost. En riktigt tidlös favorit som alltid går hem.

Crostini med hummus, spenat och vitost

Ingredienser

30 st
1   schalottenlök
1 msk  olivolja
ca 100 g  färsk spenat
salt
svartpeppar
100 g  vitost i tärningar
125 g  hummus
30   crostini
1   kruka mynta

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: uteslut crostini och välj gutenfria små kex.
Gör laktosfri: uteslut vitost och välj latosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut vitost och välj tofu.

Näringsvärdet är beräknat per crostini.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi127 KJ / 31 kCal
Fett2 g
Salt0.11 g
Kolhydrater1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Crostini med tapenadedip
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Korvtopping på ajvar, vitost och pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med ricotta
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Oliv- & körsbärscrostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Shopskasallad på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga