Crêpestårta med kyckling och aubergine
Crêpestårta med kyckling och aubergine är en spännande och matig tårta som du tillagar på under 60 minuter. Varva crêpes, kyckling, aubergine, lök, tomat och potatis i flera lager. Servera tårtan skuren i bitar med lite cottage cheese på sidan.
Ingredienser
4 portioner
Crêpessmet
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl vatten
2 ägg
1 dl mjölk
1 krm salt
25 g smör eller margarin
Fyllning
ca 1 kg kyckling
4 skalade, medelstora potatisar
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
3 tomater
2 auberginer
1/2 dl olivolja
2 msk kapris
färsk dragon
Till servering
2 dl cottage cheese
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Evelina! Det ska vara 1 1/2 dl vetemjöl som vi nu kompletterat receptet med. Ber om ursäkt att det fallit bort.
Redaktionen
2013-08-20Var tog vetemjölet vägen i ingredienserna? Riktigt gott recept annars.
Evelina
2013-08-15