Crêpestårta med kyckling och aubergine
![Crêpestårta med kyckling och aubergine](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_30025/cf_259/crêpestarta_med_kyckling_och_aubergine.jpg)
Crêpestårta med kyckling och aubergine är en spännande och matig tårta som du tillagar på under 60 minuter. Varva crêpes, kyckling, aubergine, lök, tomat och potatis i flera lager. Servera tårtan skuren i bitar med lite cottage cheese på sidan.
![Crêpestårta med kyckling och aubergine](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_30025/cf_259/crêpestarta_med_kyckling_och_aubergine.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Crêpessmet
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl vatten
2 ägg
1 dl mjölk
1 krm salt
25 g smör eller margarin
Fyllning
ca 1 kg kyckling
4 skalade, medelstora potatisar
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
3 tomater
2 auberginer
1/2 dl olivolja
2 msk kapris
färsk dragon
Till servering
2 dl cottage cheese
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Evelina! Det ska vara 1 1/2 dl vetemjöl som vi nu kompletterat receptet med. Ber om ursäkt att det fallit bort.
Redaktionen
2013-08-20Var tog vetemjölet vägen i ingredienserna? Riktigt gott recept annars.
Evelina
2013-08-15