Crêpes med viltstuvning

Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Crêpes med viltstuvning

Crêpes med viltstuvning är ett spännande recept med klassiskt norrländska smaker. Förutom renskav innehåller stuvningen enbär, messmör, Västerbottensost och lingon.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011

Crêpes med viltstuvning

Ingredienser

4 portioner

Crêpessmet

50 g smör
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl vatten
3 ägg
3/4 tsk salt
smör till stekning

Viltstuvning

1 stor gul lök
2 äpplen
2 msk smör
10 krossade enbär
2 paket fryst renskav (à 240 g)
1 dl frysta lingon
2 dl vispgrädde
1 dl messmör
2 msk grovriven Västerbottensost
1 1/2 tsk salt
2 msk messmör
2 dl grovriven Västerbottensost
1/2 dl vispgrädde

Till servering

sallad

Gör så här

00:05:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Vill gärna skriva ut receptet på min dator till en kurs för herrar inom PRO Porjus

    Gerd

    Hej Gerd! Bredvid den röda Gilla-knappen så är det tre prickar, om du klickar på den så kommer valet upp för att skriva ut. Lycka till med kursen! Vänlig hälsning Tove

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Renskavsgryta
    Betyg 4.5 av 5.109 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländsk renskavsgryta
    Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländska tacos
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad