Crepes med asiatisk smak
Crepes med asiatisk smak är ett klassiskt recept som fått en ny och spännande touch. Pannkakorna fylls med en god röra av bland annat salladslök, böngroddar och ingefära. Servera crepesen med en grönsallad och sojasås.
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
6 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 msk smör eller margarin
Fyllning
1 knippa salladslök
1 röd paprika
1 msk olja
1 burk böngroddar (à ca 400 g)
1 msk soja
1 msk färskriven ingefära
1/2 msk brun farin
1/2 tsk salt
2 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi tyckte detta var jättegott lite annorlunda smak verkligen touch av "Asien". Man får nog göra lite mer fyllning annars blir det väldigt lite i varje crepes, kanske en halv sats till men det är ju en smaksak hur mycket smak man vill ha på sina crepes
Maud
2008-05-15Böt ut salladslöken mot purjolök. Dubblerade fyllningen så det blir välfyllda saftiga crepes. Räcker till 12-14 st, och mättar en tonårsfamilj på 4 personer. Mycket gott och lite annorlunda. Rekomenderas.
Elisabeth
2008-02-23