Crema al Mascarpone

Betyg 2.6 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Crema al Mascarpone

Superb dessert med krämig mascarponeost, fruktiga aprikoser, syrliga jordgubbar och söta mandelbiskvier. Du kan med fördel hälla en skvätt kirsh över frukterna, toppa sedan med kanel och rivet limeskal. En förtjusande efterätt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Crema al Mascarpone

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
1/2 dl strösocker
275 g mascarponeost
rivet skal och juice från 1 limefrukt
10 aprikoser eller persikor (10 aprikoser motsvarar 3 persikor)
1/2 l jordgubbar
2 dl mandelbiskvier

Garnering

malen kanel
limeskal

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Snabb och enkel och gästerna trodde att då den var så god måste den ha tagit lång tid att göra

    Veronica

Testa liknande recept

  • Jordgubbsblixt
    Betyg 2.8 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Passionstiramisu
    Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hallontiramisú
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bresaola med fikon och citruskräm
    Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad